Välkommen till Bullarens Traktormuseum

Dags för Throwback Thursday igen och den här veckan så har vi tagit fram en intressant artikel som heter Välkommen till Bullarens Traktormuseum!. 

Ett smakprov ifrån Välkommen till Bullarens Traktormuseum!

Upplev en nostalgitripp, följ utvecklingen från häst till traktor och den mekanisering och förenkling av jordbruket för människans och profitens bästa.

Lars Magnusson (medlem i Svenska BMklubben) har en av Sveriges större samlingar av gamla traktorer och redskap. Där hittar man ett 60-tal traktorer varav ca 15 Volvo BM. Det var av en ren tillfällighet som vi stötte på museet.

Efter en tripp till Bengtsfors skulle vi vidare till Grebbestad på västkusten men körde fel. Mats stannade bilen för att vända …och precis där var skylten!

TRAKTORMUSEUM Jippi! Man kunde tro att det var på beställning. Självklart åkte vi till museet där vi också träffade ägaren Lars Magnusson och fick en visning….. 

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 2 nr 3 september 2011. Vill ni läsa hela artikeln Populära veterantraktorer eller andra artiklar i BM-bladet årgång 2 nr 3 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).