ÖSA Nostalgi 2020 – Veteranträff för gamla Skogsmaskiner

Boka och planera in din ledighet för fredagen den 25 september kl 12:00 – 16:00 och lördagen den 26 september kl 09:00 – 16:00 så är det dags för ÖSA Nostalgi 2020.

Vad är ÖSA Nostalgi 2020?

ÖSA Nostalgi är en veteranträff där skogsmaskiner, motorsågar, kultändare och jordbrukstraktor står i fokus. Här kan du som är intresserad av gamla skogsmaskiner få information och få kolla på historiska skogsmaskiner som en gång har varit i bruk.

Vem arrangerar träffen?

Veteranträffen ÖSA Nostalgi arrangeras av ÖSA Historiska Förening i samarbete med Hälsingegård och Besökscenter Ol-Anders.

Detta kan du göra på ÖSA Nostalgi.

Under fredagen och lördagen den 25 och 26 september så kommer det traditionsenligt ett stort antal olika och unika äldre maskiner att visas upp. Både inom Skogsbruk och jordbruk.

Gå på öppet hus på Skogstekniska och kolla på deras filmvisning, visning av skogsutbildningar och prova på deras skördarsimulator.

Här kan du också köpa kaffe med bröd på serveringen vid eldpallkojan. Det går också att köpa smörgåsar, korv och kolbullar för dig som är hungrig.

När du/ni ändå är på ÖSA Nostalgi veteranträffen så kan ni också passa på att besöka det nyöppnade ÖSA-Museet. På museet så kan ni lära er mer om ÖSA:s utveckling och hur dom gick från bysmedja till industrijätte.

Hitta till ÖSA Nostalgi 2020.

Veteranträffen ÖSA Nostalgi 2020 håller till på Skogstekniska strax öster om Alfta.  Tätorten Alfta ligger i Gävleborgs Län och det är cirka 3 h och 6 min från Stockholm i restid med bil.För mer information om ÖSA Nostalgi så ring tel: 0271 – 12222 eller besök: www.ösa.se