Veterantraktorrally i Hållsta 8 juni 2019.

Det populära och välbesökta Veterantraktorrallyt i Lista fick i fjol tack och bocka för sig efter 20 år.

Många blev kanske ledsna och besvikna när dom fick reda på att det inte skulle bli något mer veterantraktorrally i Lista utanför Eskilstuna. Men tack vare traktorenusiasterna Ove Andersson, Thomas Lind och idrottsföreningen IK Standard så kommer evenemanget att fortsätta leva vidare i Hållsta.

Hållsta ligger i Eskilstuna kommun så det kommer inte att bli några omvägar för dom som tidigare har besökt träffen.

Under Veterantraktorrallyt så kommer det att ställas upp en bilutställning och det kommer såklart att bli det klassiska Veterantraktorrallyt som kommer att köras på vägarna runt Hållsta.

Om Veterantraktorrallyt

I Veterantraktorrallyt är alla traktorentusiaster välkomna att delta ta med sina veterantraktorer. NI som äger en eller flera veteranmopeder är också välkomna att delta i rallyt.

Veterantraktorrallyt utgår från Hållsta på IBMs område vid gamla lantbruksdata. I årets veterantraktorrally är det Ove Andersson som tar täten med sin Volvo BM Buster 400.

För dig som vill jobba frivilligt som funktionär.

Då träffen beräknas att bli välbesökt i år och eftersom det är nyöppning av Veterantraktorrallyt så kommer det att behövas ett flertal personer som frivilligt kan ställa upp som funktionärer på evenemanget.

Anmälan till Veterantraktorrallyt 2019

För er som vill ställa upp i Veterantraktorrally är det bara att ni tar er till evenemanget i Hållsta. Det behövs ingen föranmälan men vi tar 50 kr i anmälan på plats för att få vara med i eventet.

Läs mer om evenemanget här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *