Tänkta tankar

I den här veckans throwback Thursday så tar vi er tillbaka till år 2013 där vi hittar en artikeln som heter Tänkta tankar. 

Artikeln Tänkta tankar handlar bland annat om saker som man kanske tänker på som t,ex vad för vax som man kan använda till sin röda BM traktor.

God läsning!  

Ett smakprov ifrån: Tänkta tankar

Timme efter timme, kväll efter kväll, har jag tillbringat framför datorn och Blocket i jakt på det perfekta klippet.

En och annan har dykt upp längs resans gång. I vintras bar det iväg ända till norska gränsen för just där fanns fyndet. Traktorn med stort T. Bilder på Blocket är en sak, fagert tal i telefonen en annan och den krassa verkligheten en tredje.

Det blev en hemresa med tomma händer efter att med kalla ögon ha studerat ett dyrt renoveringsobjekt. När jag mer eller mindre gett upp både kamp och letande ringde telefonen för ett par veckor sedan. En trogen läsare hade sett min traktorjakt och hade ett objekt han trodde skulle vara intressant. Slätt golv? Nej? Lastare? Nej! Men med tanke på att säljaren lät genomtrevlig bar det ändå iväg upp till Ärla.

Ibland talas det om omaka par, det vill säga att kärlek har uppstått mellan ett par människor som egentligen inte passar ihop. Precis så var det med ”objektet”. Den stod där och såg lika trevlig ut som säljaren. Röd och grann, visserligen med lite pyssel som bör åtgärdas. Men ändå! Plötsligt var alla begrepp som det släta golvet och lastaren som bortblåsta….

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 4 nr 1 mars 2013. Vill ni läsa hela artikeln Tänkta tankar eller andra artiklar i BM-bladet årgång 4 nr 1 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).