Sann BM-vän köper ny ljuddämpare

Gör en nostalgisk resa i minnenas spår och förflyttas tillbaka i tiden med veckans Throwback Thursday artikel som handlar om en Sann BM-vän köper ny ljuddämpare.

God läsning!

Ett smakprov från artikeln | Sann BM-vän köper ny ljuddämpare

För en dryg månad sedan inkom ett mail där man undrade om jag skulle kunna åta mig att transportera en ny ljuddämpare till en kund. Den skulle från Björkvik till Munktellmuseet i Eskilstuna för att där hämtas upp av kunden.

Själv bor jag i Eskilstuna så logistikupplägget verkade lite ogenomtänkt. Nåväl det slumpade sig så att jag liksom Guy från Björkvik båda skulle på konferens i Göteborg i slutet på januari så varför inte arrangera en överlämning mellan oss på plats där vilket vi också lyckades genomföra.

Det hela slutade med att efter en ca 80 mil lång transport och ett samtal med köparen i Eskilstuna om att hämta den hett efterlängtade ljuddämparen hemma hos oss i stället för på museet. Detta visade sig vara synnerligen lyckat för en klubbtidningsredaktör som ständigt är på jakt efter intressanta artiklar. Personen vi talar om är Anders Ingelmark.

Han börjar med att berätta om att han var en av de allra första att anmäla sig som medlem till klubben då han av Victoria Larsson fått reda på att den var under bildande. Han fick medlemsnummer 35 och är naturligtvis fortfarande kvar….

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 8 nr 2 Juni 2017. Vill ni läsa hela artikeln Sann BM-vän köper ny ljuddämpare eller andra artiklar i BM-bladet så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).