Borgeby Fältdagar 2019, potatis och vatten

I den här veckans throwback thursday så har vi hittat en intressant artikel från 2019 där man kan läsa om Borgeby Fältdagar 2019, potatis och vatten. I artikeln så kan man läsa om dagarna på Borgeby fältdagar år 2019 om vad som hände och vad man fick uppleva. 

Artikeln är hämtad från BM-bladet arkivet från tidningen årgång 10 nr 3 2019.

God läsning! 

Ett smakprov från – Borgeby Fältdagar 2019, potatis och vatten

Dagarna bjöd på maskindemonstrationer av alla de slag, temaområde vatten med alla möjliga bevattningsanläggningar, seminarietält fullsatt med intresserade personer som kunde avlyssna föredrag i aktuella ämnen, potatistema och matutbud från flera leverantörer, allahanda utställningar och en uppgraderad grop där man kunde studera stråväxter från grunden.

BM-klubbens representation BM-klubbens röda tält stod strategiskt placerat alldeles innanför entren. En ständig ström av besökare passerade och deras nyfikenhet på vad klubben har att erbjuda gav en mycket bra utdelning.

Bland annat i försäljning av profilartiklar, tröjor, böcker och ett stort antal ljuddämpare. Som dragplåster fungerade en snygg Victor och en liten grävare för de minsta.

Våra produktspecialister hade fullt upp att göra med att besvara tekniska frågor. Många gamla bekanta besökte oss och flera nya bekantskaper inleddes. Troligen slog vi rekord i antalet nya medlemmar som en direkt följd av vår närvaro….  

 

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 10 nr 3 december 2019. Vill ni läsa hela artikeln Borgeby Fältdagar 2019,

potatis och vatten eller andra artiklar i BM-bladet årgång 10 nr 3 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).