BM-bladet åren 1–10

Ett nytt år med nya möjligheter och nya throwback thursday. I den här veckans throwback thursday så går vi ända tillbaka till det första BM-bladet och tio år framåt som den här veckans artikel kommer att handla om.

Vi har letat och vi hittade den spännande artikeln BM-bladet åren 1-10. I den artikeln så kan vi läsa mer om dom första 10 åren om BM-bladet.

God läsning!

Ett smakprov ifrån BM-bladet åren 1–10

Hur det började.

Det började med ett samtal. Lennart berättade att BM-klubben hade bildats för ett tag sedan vid ett möte på Munktellmuseet. Man hade startat ett medlemsblad med klubbinformation och reportage från veterantraktorklubbar och veterandagar. Och så några annonser naturligtvis.

Lennart visste att jag arbetat med trycksaker på BM och senare på fritiden hjälp till med mosvarande på Munktellmuseet. Han hade ju faktiskt varit min chefs, chefs, chef under de tre första åren av mina 35 år på företaget. I samtalet kom det fram att man ville göra lite mer av bladet. Kanske något mer medlemstidningsaktigt.

Kunde jag tänka mej att fundera ut hur en sådan trycksak skulle kunna se ut och komma med ett förslag. Kunde jag till och med hjälpa till med produktionen, kanske? Detta var början på ett bra samarbete. Och början på ett fint umgänge. Vi fann varandra Lennart med fru Anita och jag.

Under åren har vi haft många kul och intressanta diskussioner – inte bara om tidningen. Mycket kaffe har det blivit, och en och annan av Anitas goda bullar för att stimulera hjärnaktiviteten….

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 10 nr 2 juni 2019. Vill ni läsa hela artikeln BM-bladet åren 1–10 eller andra artiklar i BM-bladet årgång 10 nr 2 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).