Veteraner i långa baner

Ett nytt år och med det så kör vi också en ny Throwback Thursday. Denna vecka så har vi hittat en spännande artikel som handlar om veteranplöjning. Artikeln heter Veteraner i långa baner och kan läsa i BM-bladet arkivet.

God läsning!  

Ett smakprov från – Veteraner i långa baner

Den 14 september var Svenska BM-klubben representerad i Snösvad, Malmköping. Lennart Engärde startade denna veterantraktorplöjning på Snösvad som nu hembygdsföreningen i Malmköping tagit över.

Årets upplaga är var det åttonde och bjöd på ett fantastiskt fint väder så det inbjöd många traktor fantaster att komma och plöja. Det var flera av våra medlemmar som kom till vår bord och pratade om sina traktorer. I den här delen av Sörmland lär det finnas många traktorer med vårt märke.

Detta framgick tydligt när man tittade ut över fältet som plöjdes. Tack till alla som bidrog till en lyckad dag i Malmköping…

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 4 nr 4 September 2013. Vill ni läsa hela artikeln Veteraner i långa baner eller andra artiklar i BM-bladet årgång 4 nr 4 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).