Tysklandsäventyret – 3

Den här veckans Throwback Thursday tar oss tillbaka till sommaren 2018 i Tyskland. Veckans tips på artikel heter Tysklandsäventyret – 3 och är den tredje delen av artiklarna Tysklandsäventyret.

God läsning!

Ett smakprov från artikeln | Tysklandsäventyret – 3

Eftersom Volvon fortfarande har lite småskador att reparera, som t.ex. insprutningspumpen, trepunktshydrauliken och en del plåtskavanker, valde jag att starta min första utflykt i Tyskland med Victorn. Tidigare under året hade jag av en tillfällighet sprungit på en före detta kollega från Volvo CE vid ett besiktningsställe, där det visade sig att han besiktigade en äldre Deutztraktor.

Jag förklarade att jag hade två svenska klenoder i garaget och eftersom han hade Volvobakgrund, blev han genast eld och lågor och bad om att vi måste träffas igen. Om inte förr, så när vi kör vår årliga vårtur, menade han.

– Du blir inbjuden så det blir inga problem för dig att komma in i gänget. Han nämnde att jag även kände två andra deltagare från Volvo CE. Vi brukar bli ca. sju till åtta deltagare. Jag tackade givetvis för ett sådant erbjudande, för det är inte så lätt när man är…

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 9 nr 4 December 2018. Vill ni läsa hela artikeln Tysklandsäventyret – 3 eller andra artiklar i BM-bladet så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).