Tänkta tankar – Öppna upp

I dagens Throwback Thursday så har vi hittat en artikel som heter Tänkte tankar – Öppna upp och ger en tillbaka blick från BM-Bladet Juni 2021 årgång 12 nr 2.

God läsning!

Ett smakprov från artikeln | Tänkta tankar – Öppna upp

Myndigheten som de senaste 15 månaderna försökt att styra våra liv har nu aviserat att det är dags att ”öppna upp”. En lite oroande tanke. Helt plötsligt skall vi alla agera precis som vanligt dvs som förr. Frågan är hur mycket som finns kvar? Men inte ska vi deppa för det. Känn bara på uttrycket, öppna upp.

Det måste väl kännas hoppfullt för oss alla som tror på en bättre framtid! Om vi försöker överföra den här situationen på vår verksamhet i Klubben så måste vi först se vad alla restriktioner har betytt. Speciellt hårt har det drabbat alla traditionella och publika arrangemang som samtliga utan undantag har förblivit nedstängda.

Ja faktiskt fortfarande lever vi i ovisshet om och när de kan öppna upp. Samtidigt så har många av våra vänner tagit egna initiativ och börjat arrangera små lokala evenemang. Detta är ett bra exempel bland flera på hur vi reagerar när man försöker hindra oss att träffas och umgås. Kloka människor visar att man kan…

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 12 nr 2 Juni 2021. Vill ni läsa hela artikeln Tänkta tankar – Öppna upp eller andra artiklar i BM-bladet så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).