Skogselmia 2019

Välkommen till nordens största skogsmässa den 6–8 juni 2019 på Bratteborgs gårds marker, söder om Jönköping. Under dom intensiva och underhållande dagarna här på Skogselmia så kommer det att finnas massor av olika nya skogsmaskiner och det kommer också att visas veteranmotorsågar och även en del veteranskogsmaskiner.

På Skogselmia kan du även investerar i nya samarbeten och knyta nya intressanta kontakter. Gå på marknaden och köp nya saker och tillbehör som fröer, redskap och skogsprodukter. Men ”skog” är inte bara maskiner, verktyg och metoder.

Här på Skogselmia får du även möjlighet att träffa och prata med rådgivare och experter inom området som ger konkreta tips och hjälper skogsägare och skogsbrukare att arbeta mer på ett effektivt sätt och öka lönsamheten.

Skogselmia öppnar också upp för flera möjligheter till att rekrytera och att hitta ny kompetens.

Hur hittar man till mässområdet?

För att ta sig till Skogselmias mässområde kan man antingen resa med tåg, bil, buss eller flyg. Om du väljer att åka med flyg så flyger du till Jönköpings flygplats och tar sedan bussen därifrån och åker mot kommunen Vaggeryd som ligger ca 3 mil söder om Jönköping.
För dig som åker buss så kommer det att finnas shuttle-bussar som går kontinuerligt under alla mässans dagar. Om du är utställare på mässan så åker du gratis på shuttle-bussarna.

Mer information om Skogselmia 2019 hittar ni på: https://www.elmia.se/SkogsElmia/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *