Så enkelt blir du medlem i BM-klubben

För dig som inte är medlem i Svenska BM-klubben men vill bli medlem så är du nu några enkla steg ifrån att bli medlem i Svenska BM-klubben.

Fördelarna med att vara medlem i BM-klubben är att du som medlem får tillgång till hela vår hemsida.

På hemsidan får du tillgång till medlemsnyheter, medlemsförmåner, maskinparken, medlemsregister, historiska arkivet, BM-bladet arkivet, BM-expertna, BM-shop, Tips & Trix, Bildgalleri och Länkar.

Här får du möjlighet att gå med i ett stort nätverk av likasinnade traktor, skogsmaskin, tröskverk & skördetröskor och anläggningsmaskin fantaster.

Så här gör du för att bli medlem i BM-klubben.

För att bli medlem så är det första steget som du behöver göra är att logga in på www.bmklubben.se och sen gå till www.bmklubben.se/bli-medlem.

Sedan så ska du betala in medlemsavgiften till klubbens bankgiro: 482-0759 med namn och adress. (Om du gör betalningen från utlandet så använd: Iban: SE4660000000000737231432. Swift: HANDSESS).

Sen så fyller du i kontaktformuläret som du hittar längre ner på sidan www.bmklubben.se/bli-medlem och skickar in till oss.

När du har skickat in din ansökan via kontaktformuläret och betalt medlemsavgiften och den har blivit registrerad så skickar vi ut ditt medlemskort och inlogg till hemsidan.