Maskinexpo 2019 – Entreprenadmaskiner

Den 23 till 25 maj i år så är det Maskinexpo på Stoxa vid Arlanda flygplats mellan Stockholm och Uppsala. Förra årets Maskinexpo var en riktig succé med hela 17 500 besökare och i år så tänker Maskinexpo återupprepa succén.

På Maskinexpo så får du träffa flera likasinnade som brinner för entreprenadmaskiner och du får även möjlighet att testa dom olika entreprenad maskinerna.

Här får du också möjlighet att gå bland dom olika montrarna och få träffa dom olika utställarna som ställer ut sina produkter och maskiner.

Om du/ni ska ställa ut och vill ha hjälp med att välja monter så hittar ni mer information om det  på hemsidan www.maskinexpo.se

För dig som ska gå på mässan med barn under 16 år.

Mässan Maskinexpo är inte bara för dig som har ett starkt intresse för entreprenadmaskiner. Här kan du också ta med dina barn utan att det blir en tråkig dag för dom.

I mässinformationen så får alla barn ett handleds armband som man kan skriva ner föräldrarnas telefonnummer på ifall att barnen kommer ifrån föräldrarna.

Inne på mässområdet så finns det också ett lekland för alla barn som vill leka med andra barn och samtidigt bli av med lite överskottsenergi.

Öppettider för Maskinexpo 2019.

Mässan Maskinexpo i år 2019 är öppen från och med torsdag den 23 maj från kl 09:00 till 17:00 och håller på ända fram till på lördag 25 maj kl 19:00.

För besökarna så kommer det då alltså att finnas massor av montrar att strosa igenom och massor att kolla på.

Men för er som utställare så startar mässans inflyttningstider redan på måndagen den 20 maj och ni har till på onsdag den 22 maj på er att förbereda era montrar inför alla besökare som besöker mässan.

Mässan öppettider.

  • Torsdag 23 maj – 09:00 till 17:00
  • Fredag 24 maj – 09:00 till 17:00
  • Lördag 25 maj – 09:00 till 15:00

Källa – https://www.maskinexpo.se/öppettider

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *