BM-produkter som går att köpa online på Netshirt.se

Hej alla BM entusiaster och BM-medlemmar. I webbshopen Netshirt.se så kan du nu köpa flera utav våra egna BM-produkter online och få hemskickat. I det här inlägget så vill vi uppmärksamma alla våra BM-produkter.

Här nedan kan du läsa mer om alla våra produkter, hur du gör för att beställa och om leveransen och leveranstiden på produkterna.

Keps | Volvo BM – Pris: 125 kr

Tvåfärgad keps i svart och orange. Kepsen har 5 paneler med böjd skärm och en Volvo BM logga tryck på framsidan av kepsen i orange.

Kepsen är gjord av 100 % bomull och är en one size rip-strip vilket gör att kepsen går att justera så att den passar alla i storleken. 

Basic Collegejacka | Herr | Svenska BM-Klubben – Pris: 399 kr

En snygg herr collegejacka med Svenska BM-Klubben loggan med vitt tryck. Basic Collegejackan har från Svenska BM-Klubben har en dragkedja framtill med två framfickor och en smart detalj för att kunna bära hörlurar ingår. 

Collegejackan kan köpa i svart och rött och finns i storlekarna XS, S, M, L, XL, XXl, 3XL, 4XL och 5XL.

Piké Kontrastränder | Svenska BM-Klubben – Pris: 299 kr

En piké med kontrastränder på ärmmuddar och krage och sprund i sidan av tröjan. Pikén har Svenska BM-Klubbens logga tryckt på vänster bröst i vit tryckfärg och finns att köpa både i rött och svart.

Storlekarna finns i XS, S, M, L, XL och XXL 

T-shirt BC | Svenska BM-Klubben – Pris: 129 kr

En kortärmad T-shirt som har e smal ribbad krage, nackband, satin etikett och förkrympt resistent tyg med mycket slät och jämn yta.

Kortärmad T-shirt med modern känsla. Mainstream modern passform. Rundstickad. Smal ribbad krage. Nackband. Satin etikett. Förkrympt resistent tyg med mycket slät och jämn yta.

T-shirten finns att köpa i färgerna grönt, rött och svart och finns i storlekarna XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL och 5XL.

Keps | Volvo BM 700 – Pris: 125 kr

Tvåfärgad keps med 5 paneler, böjd skärm. Svart/röd keps med rött tryck fram på frontpanelen. Storleken är one size och storleken kan justeras med klämfästet.

Klassisk Arbetsoverall | Volvo BM – Pris: 999 kr

Klassisk arbetsoverall med 7 fickor, två linjalfickor och elastic waistband. Overallen är också förstärkt vid knäna och har en Oeko-Tex certifiering.

På den klassiska arbetsoverallen så finns det två stycken loggor av den klassiska BM-loggan. En på bröstfickan och en större på ryggen.

Storlekarna för den klassiska arbetsoverallen finns från 50 upp till 62.

Vinterjacka | Svenska BM-Klubben – Pris: 799 kr

En varm och skön pilotjacka med foder, två bröstfickor med blixtlås, två framfickor, två innerfickor, en telefonficka, en ärmficka och ett pennfack. Vinterjackan har Svenska BM-Klubben i vitt tryck på fram på vänster bröstficka och finns i storlekarna XS, S, M, L, XL, XXL och 3XL.  

Keps | Svenska BM-Klubben – Pris: 99 kr

En tvåfärgad keps med böjd skärm, 5 paneler med en vit BM-Klubben logga. Kepsen är en one size fits all och har ett rip-strip som man kan justera storleken med.

Så gör du för att beställa i vår butik på Netshirt.se

För att göra en beställning av en produkt på Netshirt.se så gör du följande:

  1. besök:https://www.netshirt.se/foreningsklader/svenska-bm-klubben/
  2. Välj den produkt du vill beställa
  3. Välj färg och storlek om den möjligheten finns
  4. Lägg till i varukorg
  5. Gå till kassan och följ anvisningarna.

Leveranser och leveranstid

Beställningarna som du gör på Netshirt.se levereras via postnord och det finns flera alternativ där du kan påverka tiden för leveransen. Om du vill ha din beställning lite fortare så väljer du express under frakt.

Det kostar lite mer men du får hem din beställning snabbare. Normal leveranstid brukar vara mellan 6 till 7 dagar.