BM året 2011

Veckans Throwback Thursday inlägg så tar vi oss tillbaka till år 2011 och andra årgången av bm-bladet. Artikeln heter BM året 2011 och här nedan så får ni ett smakprov från artikeln.

För dig som vill läsa mer från bm-bladet eller vill läsa hela artikeln så finns bm-bladet arkivet tillgängligt för alla medlemmar på hemsidan. 

God läsning!

Ett smakprov från | BM året 2011

I och med detta nummer av BM-bladet har vi försökt att täcka in exempel från alla de aktiviteter som våra veterantraktorägare deltagit i under året. Från VM plöjning till SM, distriktsträffar och lokala arrangemang.

Vi har haft två reportage från traktormuseer och inte att förglömma våra egna stora aktiviteter,årsmötet och BM-dagen. Gemensamt för alla dessa träffar är naturligtvis att vi trivs så bra tillsammans och med rätta är stolta över våra veteranfordon.

Att utbyta erfarenheter och kunskaper om renovering och underhåll av våra klenoder är naturligtvis centralt och det finns omkring oss många människor som med lite hjälp gärna skulle ge sig i kast med ett objekt.

Här borde BM-klubben vara det naturliga forumet. Då skulle vi dessutom antagligen locka ännu fler medlemmar till oss. BM-året 2011 Vi har våra duktiga BM-experter men det vore trevligt om vi kunde utnyttja tidningen till att sprida mer information om erfarenheter…

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 2 nr 4 December 2011. Vill ni läsa hela artikeln BM året 2011 eller andra artiklar i BM-bladet årgång 2 nr 4 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).