Livet med en äkta BM-traktor! 

Livet med en äkta BM-traktor! 

Den här veckans Throwback Thursday så kommer vi att kolla närmare på en artikel som heter Livet med en äkta BM-traktor! I artikeln så kan vi läsa om hur det kan vara att leva livet med en äkta BM-traktor.

För dig som vill läsa lite ur artikeln så får ni ett smakprov nedan och om du skulle vilja läsa andra spännande artiklar så hittar ni dom i BM-bladet arkivet.

God läsning!  

Ett smakprov från – Livet med en äkta BM-traktor! 

Hemma nu med traktorn efter att ha kört Listarallyt. Dagen började bra, efter en stund började det dock regna lite så inför nästa rally kan det vara bra att packa ner en regnrock. Ligger den där bak är garantin mycket stor för att jag slipper ta fram den, eller hur?

Nåja, det var en trevlig runda, solen började skina, alla människor som vinkade glatt, traktorn gick som tåget om man nu får vitsa till det. Mycket att titta på och mycket folk att prata med.

Men nu får jag allt ta och börja ladda för nästa år! 1 januari 2015 Den 23 maj infaller pingstafton i år och då går det 17:e rallyt sta borta i Lista. Dags att börja planera lite! Februari 2015 Varit ute och provkört med traktorn – den går så bra.

Ska dock måla på lite skavanker och kolla att allt är tätt och bra så inget händer. Nåja, det finns alltid hjälp att få på vägen om något skulle hända men bäst att se över allt. Mars 2015 Bara 2 månader kvar.

Frugan har inte börjat tänka på matsäcken än, hinns väl med tycker hon. Bullarna hon bakade tog slut lite hastigt när vi hade goda vänner på besök som…  

Artikeln vi refererar till kommer ifrån BM-bladet årgång 6 nr 3 september 2015. Vill ni läsa hela artikeln Livet med en äkta BM-traktor!  eller andra artiklar i BM-bladet årgång 6 nr 3 så kan ni göra det här. https://bmklubben.se/bm-bladet-medlem/ . (OBS: för att läsa BM-Bladet så måste man vara medlem).