Delta på BM-dagen!

Lördag 25 augusti arrangerar Svenska BM klubben, Munktellmuseet och Volvo CE årets BM dag vid Volvo CE:s Customer Center i Hällbybrunn.

BM Dagen är en dag då vi som är intresserade av gamla traktorer och maskiner, naturligtvis tillverkade av Munktells/Bolinder-Munktell/Volvo BM/VME/ Volvo, samlas för att titta/höra/känna/lukta på gamla maskiner. Ett viktigt inslag i en lyckad BM Dag är alla de entusiaster som tar med sig sina gamla maskiner för att visa upp dem för alla intresserade. Vår förhoppning är att vi till årets BM dag kan slå det tidigare rekordet på drygt 30 tillresta maskiner, så Du som har en eller flera gamla BM maskiner Du vill visa upp är mer än välkommen att anmäla ditt deltagande.

Anmälan vill vi ha för att kunna förbereda speakertext till den parad som skall ske framför läktaren.Du som vill delta med maskin/er kan anmäla dig till: Munktellmuseet : munktellmuseet@volvo.com eller Svenska BM Klubben: kontakt@bmklubben.se Tel: 070-9779990 Svenska BM-klubben, Melo, 640 20 Björkvik.

Innan paraden kommer Volvo CE att bjuda på en maskinshow med moderna maskiner. Efter paraden kan besökarna gå runt på området och titta närmare på alla maskiner som antingen är uppställda eller körs praktiskt.