Laddar Evenemang

« All Events

Brunnby Lantbrukdagar Västerås

juli 5 - juli 6

Hushållningssällskapet har nöjet att bjuda in dig till Mellansveriges största mötesplats för professionella lantbrukare den 5-6 juli 2023. Som åskådare kommer du att kunna ta del av en rad spännande händelser och aktiviteter.

Under dessa två dagar kan du besöka en mängd olika monterytor från våra utställare, delta i insiktsfulla seminarier, uppleva demoodlingar på första hand och titta på inspirerande maskinvisningar.

🌱 Nytt för 2023: Större mässområde 🎪

Detta år är vi stolta att introducera ett nytt och större mässområde för Brunnby Lantbrukardagar. Detta område kommer att erbjuda såmaskiner och försäljningstorg, vilket kommer att öka utbudet för både besökare och utställare.

Carl Aschan, VD för Hushållningssällskapet, delar sin entusiasm över detta nya initiativ: ”Vi ser fram emot att kunna erbjuda såväl besökare som utställare fler platser och ett större utbud. Det nya området ger oss möjlighet att utveckla mässans attraktivitet ytterligare. Vi hoppas att ännu fler besökare kommer till Brunnby Lantbrukardagar denna sommar!”

🕘 Tid och datum:

  • ONSDAG 5 JULI: 09.00-17.00
  • TORSDAG 6 JULI: 09.00-17.00

Vi ses på Brunnby Lantbrukardagar 2023!

Detaljer

Start:
juli 5
Slutar:
juli 6
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://brunnbylantbrukardagar.se/

Arrangör

HIR Skåne AB
Visa Arrangör-webbplats

Detaljer

Start:
juli 5
Slutar:
juli 6
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://brunnbylantbrukardagar.se/

Arrangör

HIR Skåne AB
Visa Arrangör-webbplats